Vill du engagera dig i FAS-föreningen?

Är du en engagerad person med intresse för kommunikation? Har du dessutom erfarenhet av webpublicering och känsla för grafisk form? Kan du tänka dig att ställa upp med dina kunskaper ideellt några timmar i månaden? Då kan du vara den vi söker!

FAS-föreningen flyttade sommaren 2016 till en helt ny webbplats, FAS-portalen. Portalen erbjuder redan i dag ett stort utbud av information om fosterskador orsakade av alkohol och droger. Faktum är att den är den mest omfattande informationskällan i hela Norden och vi ser fram emot att kunna utveckla den ännu mer. Därför söker vi någon som tycker det skulle vara spännande att följa med på resan i detta utvecklingsarbete. Till att börja med på ideell basis, men vi har som mål att med tiden kunna erbjuda någon form av arvode.

Inledningsvis handlar det om att tillsammans med webbansvarig, Else Henriksson, samt FAS-föreningens kanslichef, Katarina Wittgard, hitta formerna för hur FAS-portalen ska utvecklas. Vi vill skapa rutiner kring uppdatering av nytt material och utskick av nyhetsbrev och längre fram kan det även blir aktuellt att utveckla medlemssidor, chattfunktioner, frågelåda eller blogg, för att nämna några idéer vi har.

Låter det spännande? Har du kanske erfarenheter eller idéer som kan vara till nytta? Hör av dig till FAS-föreningen och berätta!

E-post: info@fasforeningen.se

Telefon: 0418-48 11 50

C
h
a
t
t
Nyhetsbrev