Bli medlem i FAS-föreningen

FAS-föreningen är den enda organisation i Sverige som specifikt arbetar med frågor som rör problematiken kring alkohol- och drogrelaterade fosterskador. Vårt mål är att barn med fosterskador av alkohol och droger ska få rätt hjälp och stöd och att färre barn ska födas med skador.

Vill du vara med och stödja vårt fortsatta arbete? Bli medlem, det kostar bara 150 kr/person. Du kan också ge ett valfritt bidrag och få ett fint gåvobevis.

Betala enkelt med Swish 123 535 46 75 eller BG 5753-2202. Märk inbetalningen ”Medlem” alternativt "Gåva" och kom ihåg att uppge namn och e-post.

När du blir medlem får du inom några dagar en guide som ger dig baskunskaper om barn med alkoholrelaterade fosterskador. Vill du fördjupa dig rekommenderar vi studiematerialet Första [FASD]hjälpen bestående av faktabok och en arbetsbok. Som medlem köper du det till självkostnadspris för endast 175 kronor för båda böckerna. Så snart din anmälan registrerats har du dessutom möjlighet att boka 30 min gratis telefonrådgivning.

FAS-föreningen erbjuder sina medlemmar:

Om intresse finns ordnar vi även läger, träffar, kurser och föreläsningar.

Så blir du medlem i FAS-föreningen

Fyll i och skicka in formuläret nedan. En bekräftelse kommer direkt via mail. (Titta i skräppostmappen om den inte dyker upp.) Inom några dagar får du ett välkomstpaket hemskickat.

Kom ihåg att skriva ditt namn på inbetalningen!

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till info@fasforeningen.se

(uppgifter markerade med * är obligatoriska)

Läs hur vi behandlar personuppgifter
C
h
a
t
t
Nyhetsbrev