Var med och stöd FAS-föreningens arbete - bli medlem!

FAS-föreningen är den enda organisation i Sverige som specifikt arbetar med frågor som rör problematiken kring alkohol- och drogrelaterade fosterskador. Vårt mål är att barn med fosterskador av alkohol och droger ska få rätt hjälp och stöd i skolan, inom sjukvården och av socialtjänsten.

Våra medlemmar är med och bygger grunden för verksamheten. Vill du vara med och stödja vårt fortsatta arbete? Bli medlem! FAS-föreningen är öppen för alla och det kostar bara 150 kr/person. Barn under 18 år betalar ingen avgift. Du kan också ge ett valfritt bidrag och erhålla ett gåvobevis.

När du blir medlem får du inom några dagar en guide som ger dig baskunskaper om alkoholrelaterade fosterskador och beskriver hur FASD kan yttra sig i olika åldrar. Vill du fördjupa dig rekommenderar vi studiematerialet Första [FASD]hjälpen bestående av faktabok och en arbetsbok. Som medlem köper du det till självkostnadspris för endast 175 kronor för båda böckerna. Så snart din anmälan registrerats har du dessutom möjlighet att boka 30 min gratis telefonrådgivning.

Betala enkelt med Swish 123 535 46 75 eller BG 5753-2202. Märk inbetalningen ”Medlem” alternativt "Gåva" och kom ihåg att uppge namn och e-post.

Läs mer om medlemskap i FAS-föreningen här >>

<< Tillbaka
C
h
a
t
t
Nyhetsbrev