Ny Fokus FAS-konferens i november

Anmälan är öppen! Boka redan nu tisdagen 14 november!

Konferensen Fokus FAS som arrangerades i början av året blev snabbt fullbokad och alla som var intresserade kunde inte delta. Arrangemanget visade sig bli en stor framgång och i utvärderingen gav deltagarna högsta betyg med kommentarer som “En utmärkt anordnad konferens om ett viktigt ämne där okunskapen är stor” och "Bästa utbildningen på många år!”. Vi kommer därför att arrangera ytterligare en Fokus FAS-konferens redan i höst!

Fokus FAS 2 ger grundläggande kunskap om alkoholrelaterade fosterskador och dess livslånga konsekvenser. Några av de främsta experterna inom fältet presenterar aktuella svenska studier, nordiska forskningssamarbeten och kliniska erfarenheter. Konferensen är delvis även en uppföljning av den första nationella FAS-konferensen, Fokus FAS, som arrangerades på Ågrenska utanför Göteborg i februari i år.

Föreläsare

Vi har det stora nöjet att presentera professor Raja Mukherjee som huvudtalare på Fokus FAS 2! Raja Mukherjee är en av Storbritanniens mest välrenommerade experter inom fältet alkoholrelaterade fosterskador.

Bland övriga föreläsare finns:
Frida Dangardt, docent i klinisk fysiologi
Magnus Landgren, barnneurolog
Jenny Rangmar, fil. dr. i psykologi
Niina-Maria Nissinen, Finland, doktorand vid Tampere Universitet och Folkhälsan Research Center Helsinki

Fler föreläsare tillkommer efterhand som de blir bekräftade.

För vem?

Du som är läkare eller psykolog och kliniskt verksam inom barnmedicin, barnneuropsykiatri eller barnneuropsykologi är varmt välkommen att delta, men även du som arbetar inom närliggande professioner har stort utbyte av denna konferens.

Behöver du utöka din kunskap om FAS/FASD? Vill ta del av forskning på området och utbyta erfarenheter med kollegor? Då är du varmt välkommen att anmäla till Fokus FAS 2!

Fokus FAS 2 arrangeras tisdagen den 14 november 2023 i Stockholm.

Konferensen är kostnadsfri.

 

Läs mer om Fokus FAS 2 och säkra din plats >>

En rapport från den första nationella FAS-konferensen finns här >>

 

<< Tillbaka
C
h
a
t
t
Nyhetsbrev