Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss! FAS-föreningen nås via vårt kansli eller via någon i vår styrelse. Du kan också fylla i formuläret längst ner på sidan.

Kansliet har telefontid vardagar 8-14 eller enligt överenskommelse.

E-post: info@fasforeningen.nu

Adress:
FAS-föreningen
Norra Långgatan 8
261 31 LANDSKRONA
Telefon: 0418-48 11 50

Org.nr. 844 001-2758
Bankgiro: 5753-2202
Swish: 123 535 46 75

 

Kontaktformulär

  • *
  • *
C
h
a
t
t

Få svar på frågor om alkohol- och drogrelaterade fosterskador

I Öppen chatt kan du när som helst ställa allmänna frågor om fosterskador av alkohol och droger till oss i FAS-föreningen. Om det inte finns någon online som kan svara direkt kan du alltid komma tillbaka och få svaret vid ett senare tillfälle, alla frågor och svar ligger kvar i chatten. Du kan också välja att få en notis via mail när din fråga är besvarad.

Vi erbjuder Expertchatt vid speciella tillfällen, då finns en medicinsk- eller annan expert online under och svarar på dina frågor. Information om det kommer att finnas här på FAS-portalen och annonseras via Facebook. Du kan också välja att prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi presenterar aktuella experter.

I vår Öppna chatt kan du när som helst ställa allmänna frågor om fosterskador av alkohol och droger till oss i FAS-föreningen. Vid speciella tillfällen erbjuder vi även Expertchatt då en medicinsk- eller annan expert svarar på dina frågor direkt.

Gå till chatten