Arbetsmaterial för dig som jobbar inom skolan

Alla som möter barn, ungdomar och vuxna med FASD behöver strategier för att ge bästa möjliga stöd. FAS-portalen erbjuder dig vardagliga tips och vägledning, men också fördjupning i form av handlednings- och arbetsmaterial.   

Klicka här för att beställa

 

Mer att läsa

Du  hittar arbetsmaterial, webbutbildningar med mera i menyn under rubriken Webbresurser 

Du hittar ytterligare böcker, broschyrer med mera under fliken Beställ material 

C
h
a
t
t

Få svar på frågor om alkohol- och drogrelaterade fosterskador

I Öppen chatt kan du när som helst ställa allmänna frågor om fosterskador av alkohol och droger till oss i FAS-föreningen. Om det inte finns någon online som kan svara direkt kan du alltid komma tillbaka och få svaret vid ett senare tillfälle, alla frågor och svar ligger kvar i chatten. Du kan också välja att få en notis via mail när din fråga är besvarad.

Vi erbjuder Expertchatt vid speciella tillfällen, då finns en medicinsk- eller annan expert online under och svarar på dina frågor. Information om det kommer att finnas här på FAS-portalen och annonseras via Facebook. Du kan också välja att prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi presenterar aktuella experter.

I vår Öppna chatt kan du när som helst ställa allmänna frågor om fosterskador av alkohol och droger till oss i FAS-föreningen. Vid speciella tillfällen erbjuder vi även Expertchatt då en medicinsk- eller annan expert svarar på dina frågor direkt.

Gå till chatten